2021 CeBEM/CCP4 Macromolecular Crystallography School

America/Montevideo
Virtual

Virtual

  • Tuesday, September 14
    • 9:00 AM 9:15 AM
      Welcome and Overview 15m
      Speaker: Dr Alejandro Buschiazzo
    • 9:15 AM 10:00 AM
      X-Rays ; At Home, Synchrotrons and Beyond 45m
      Speaker: Prof. Beata Guimaraes
    • 10:00 AM 10:15 AM
      Coffee Break 15m
    • 10:15 AM 11:15 AM
      Theory of X-Ray Diffraction 1h
      Speaker: Prof. Beate Guimaraes
    • 11:15 AM 12:00 PM
      TBD 45m
      Speaker: Prof. Eleanor Dodson
    • 12:00 PM 1:00 PM
      Lunch 1h
    • 1:00 PM 1:45 PM
      Statistics and Estimation 45m
      Speaker: Dr Kyle Stevenson (STFC)
    • 1:45 PM 2:30 PM
      An Overview of CCP4 45m
      Speaker: Dr Eugene Krissinel
    • 2:30 PM 3:30 PM
      TBD 1h
    • 3:30 PM 4:00 PM
      Question and Answer Session 30m
      Speaker: Everyone
  • Thursday, September 30
    • 9:00 AM 9:55 AM
      Refinement with Buster 55m
      Speaker: Dr Clemens Vonrhein
    • 10:00 AM 10:50 AM
      Refinement with Refmac 50m
      Speaker: Prof. Garib Murshadov
    • 11:00 AM 11:40 AM
      Ligands and the Ligand Dictionary 40m
      Speaker: Prof. Garib Murshadov
    • 11:45 AM 12:45 PM
      Refinement Tutorials 1h
    • 1:30 PM 2:15 PM
      Density Modification and Automated Model Building 45m
      Speaker: Dr Kevin Cowtan
    • 2:30 PM 3:30 PM
      Refinement Tutorials 1h
    • 3:45 PM 5:30 PM
      Problem Solving 1h 45m