# **European Review of the Mantid Project**

# **Report of Contributions**

Registration and Lunch

Contribution ID: 1 Type: not specified

# **Registration and Lunch**

Monday, 11 May 2020 12:00 (1 hour)

Contribution ID: 2 Type: not specified

#### **Welcome and Introductions**

Monday, 11 May 2020 13:00 (30 minutes)

Welcome from the Director of the ISIS Facility

**Presenter:** Prof. MCGREEVY, Robert (ISIS)

Contribution ID: 3 Type: not specified

# **Mantid Project Overview**

Monday, 11 May 2020 13:30 (45 minutes)

**Presenter:** Dr TAYLOR, Jonathan (ESS)

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

#### Coffee

Monday, 11 May 2020 14:15 (15 minutes)

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

### Impact to the Neutron and Muon Science Programmes

Delivered by the Chair of the User Committee

Contribution ID: 6 Type: not specified

# **Mantid Project Strategy**

Monday, 11 May 2020 15:15 (45 minutes)

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

# **Project Management and Governance**

Monday, 11 May 2020 16:00 (45 minutes)

Delivered by the Mantid PM

**Presenter:** Dr DRAPER, Nicholas (Tessella)

Contribution ID: 8 Type: not specified

# Open Q/A Session with Panel

Monday, 11 May 2020 16:45 (1 hour)

**Presenter:** Dr BUTLER, Paul (NIST)

Contribution ID: 9 Type: **not specified** 

#### **Panel Closed Session**

Monday, 11 May 2020 17:45 (30 minutes)

Provides the opportunity for the panel to review material and talks from the first day and plan for the second day of the review. This session will be led by the chair of the review panel.

**Presenter:** Dr BUTLER, Paul (NIST)

Close

Contribution ID: 10 Type: not specified

#### Close

Monday, 11 May 2020 18:15 (5 minutes)

Contribution ID: 11 Type: not specified

#### **Panel Closed Session**

Tuesday, 12 May 2020 09:00 (1 hour)

Review and Planning

**Presenter:** Dr BUTLER, Paul (NIST)

Coffee

Contribution ID: 14 Type: not specified

#### Coffee

Tuesday, 12 May 2020 11:00 (20 minutes)

Lunch

Contribution ID: 17 Type: not specified

#### Lunch

Tuesday, 12 May 2020 12:00 (1 hour)

Coffee

Contribution ID: 18 Type: not specified

#### Coffee

Tuesday, 12 May 2020 14:30 (30 minutes)

Contribution ID: 19 Type: not specified

#### **Panel Closed Session**

Tuesday, 12 May 2020 15:45 (2 hours)

Review and Creation of Advisory Documents.

**Presenter:** Dr BUTLER, Paul (NIST)

Contribution ID: 20 Type: not specified

#### Close

Tuesday, 12 May 2020 17:45 (5 minutes)

Panel Closed Session

Contribution ID: 21 Type: not specified

#### **Panel Closed Session**

Wednesday, 13 May 2020 09:00 (3 hours)

Creation of advisory documents.

**Presenter:** Dr BUTLER, Paul (NIST)

#### Contribution ID: 22 Type: not specified

#### Lunch

Wednesday, 13 May 2020 12:00 (1 hour)

Contribution ID: 23 Type: not specified

## Feedback and Wrap-up

Wednesday, 13 May 2020 13:00 (1 hour)

The panel provides feedback to the project. Advisory documents may not yet be complete by this stage.

**Presenter:** Dr BUTLER, Paul (NIST)

Contribution ID: 24 Type: not specified

# Registration

Monday, 11 May 2020 10:30 (30 minutes)